Δημιουργία ιστότοπων, κόμβων & εφαρμογών διαδικτύου

«Ποιο είναι το site σας;» ή «Έχετε site;»

Αυτές οι δύο φράσεις είναι οι πιο συνήθεις που άκουσαν οι πελάτες μας πριν έρθουν σε εμάς: Γιατί πλέον αν μία επιχείρηση δεν έχει ιστοσελίδα είναι σίγουρο ότι θα χάσει ένα σημαντικό μέρος του κοινού της.

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την δημιουργία Ιστοσελίδων (Website) ή Κόμβων (Web Portal) για την επιχείρηση ή τον οργανισμό σας, που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε στο Διαδίκτυο (Internet), είτε  στο Τοπικό Δίκτυο (Intranet) της επιχείρησης ή σε συνδυασμό και των δύο. Ο τελικός χρήστης έχει πρόσβαση στις εφαρμογές αυτές μέσα από γνωστά προγράμματα πλοήγησης (web browsers), όπως

Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, κλπ

Βασικά χαρακτηριστικά:

Σχεδιασμός

Σχεδιάζουμε κάθε ιστοσελίδα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του πελάτη. Πρέπει να τονιστεί ότι είναι δυνατή η αλλαγή στο σχεδιασμό ακόμη και μετά την τελική παράδοση της εφαρμογής, αν αυτό κριθεί σκόπιμο ή επιθυμητό.
Eάν συνεργάζεστε ήδη με γραφιστικό γραφείο το οποίο επιθυμείτε αναλάβει το σχεδιασμό, μπορούμε και πάλι να αναλάβουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας καθώς έχουμε τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε «μακέτα».


Περιεχόμενο.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις ανάγκες της. Από απλό κείμενο και εικόνες, μέχρι

video και portfolio.

 Εγγραφή

Οι επισκέπτες/χρήστες μπορούν να εγγράφονται (registered) ή να παραμένουν απλοί επισκέπτες (anonymous). Οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να ενταχθούν σε ομάδες και ρόλους και έτσι μπορούμε να εμφανίσουμε διαφορετικό περιεχόμενο σε διαφορετικές ομάδες χρηστών ή ακόμη και ανά χρήστη, (personalization).

 

 


Απόλυτη Πολυγλωσσικότητα.

 

Προσφέρουμε τη δυνατότητα η ιστοσελίδα να είναι σε δύο  ή περισσότερες γλώσσες. Ο τελικός χρήστης μπορεί εύκολα να επιλέξει την γλώσσα στην οποία θα εμφανίζεται η εφαρμογή και επιπρόσθετα δίνεται η δυνατότητα διαφοροποίησης του περιεχομένου από γλώσσα σε γλώσσα.


Στατιστικά Στοιχεία.

Παρέχονται ενσωματωμένα εργαλεία που προβάλουν πλήθος στατιστικών αποτελεσμάτων σχετικά με την κινητικότητα (traffic) της εφαρμογής και κάθε σελίδας της και γενικότερα αποτελέσματα σχετικά με την συμπεριφορά των χρηστών που την επισκέπτονται.

Αυτά τα αποτελέσματα, μετά από συστηματική μελέτη, μπορούν να καθοδηγήσουν την επιχείρηση ώστε να κάνει αλλαγές ή βελτιώσεις ως προς το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες που παρέχει η εφαρμογή.

 

 

Blog

Υπάρχει η δυνατότητα ενσωμάτωσης μηχανισμού Blog στην ιστοσελίδα.

Ο μηχανισμός είναι πλήρως λειτουργικός με όλες τις δυνατότητες ενός Blog (κατηγορίες,tags, διαφορετικοί συγγραφείς, αναζήτηση, ημερολόγιο,archive, σχόλια χρηστών, αρχεία για download)

 

Συμβατότητα.

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε έχουν συμβατότητα με όλους τους browsersκαι προσαρμόζονται (responsive) σε κάθε είδος συσκευής (mobile,tablet,desktop).

 
Διαχείριση.

.. από εσάς! Μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα μόνοι σας την ιστοσελίδα σας, να ανανεώσετε, να προσθέσετε ή και να διαγράψετε το περιεχόμενό της. Δεν χρειάζεται να έχετε καμία εμπειρία στο αντικείμενο, μόνο διάθεση! Με την παράδοση της ιστοσελίδας σας κανονίζουμε και το ραντεβού της εκπαίδευσης.