Δημιουργία e-shop

 Οι ηλεκτρονικές αγορές αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο και η αύξηση δεν είναι τυχαία: μέσω ενός eShop ο πελάτης μπορεί να βρει εύκολα αυτό που θέλει, οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεται και να το παραγγείλει με λίγα click. Και να παραλάβει και στο σπίτι του.

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία eCommerce για την επιχείρησή σας μέσω του οποίου μπορείτε να πουλήσετε προϊόντα, υπηρεσίες ή ακόμη και digital αρχεία. Όποια ιδιαιτερότητα κι αν έχει η επιχείρησή σας δεν αποτελεί εμπόδιο, αλλά μια πρόκληση για την οποία θα προσφέρουμε τη βέλτιστη λύση.

 

 Βασικά χαρακτηριστικά

 

Σχεδιασμός.

Ο σωστός σχεδιασμός ενός eCommerce είναι το ήμισυ της επιτυχίας του. Μελετάμε τον ανταγωνισμό του κλάδου σας, γνωρίζουμε το brand σας και εσάς και στη συνέχεια σας προτείνουμε το σχεδιασμό που θα φέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Έμφαση στο προϊόν.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μέσω ενός eCommerce σκοπός μας είναι να πουλήσουμε:  έμφαση δίνεται πρώτα στο προϊόν και την παρουσίασή του.Ενδεικτικά η παρουσίαση του προϊόντος ανάλογα τις ανάγκες μπορεί να περιέχει εικόνες, ζουμ στις εικόνες, video, λεπτομερείς περιγραφές, ενδείξεις διαθεσιμότητας, αρχεία για κατέβασμα, μεγεθολόγια.

Κατηγορίες.

Φροντίζουμε οι κατηγορίες των προϊόντων να είναι εύκολα προσβάσιμες από τον χρήστη και να έχουν κατανοητή δομή που θα κάνει την πλοήγηση ευχάριστη.

Αναζήτηση.

Εκτός από την κλασική αναζήτηση κειμένου, σε ένα eCommerce ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν και μέσω των χαρακτηριστικών τους. Αυτό επιτυγχάνεται με φίλτρα αναζήτησης για παράδειγμα φίλτρο κατασκευαστή, χρώματος, μεγέθους κλπ.

Προβεβλημένα προϊόντα (featured)

Δίνουμε τη δυνατότητα να «μαρκάρετε» ποια προϊόντα θέλετε να προβάλλονται περισσότερο και τότε αυτά εμφανίζονται σε θέσεις στο eCommerce όπου σίγουρα ο επισκέπτης θα τα δει.

Σχετικά προϊόντα.

Κάθε προϊόν μπορεί να συνδεθεί με άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας ή του ίδιου κατασκευαστή ή χειροκίνητα από εσάς. Έτσι ο χρήστης προβάλλοντας ένας προϊόν μπορεί να δει και άλλα προϊόντα που μπορεί να τον ενδιαφέρουν.

Xρώμα/Μέγεθος.

Απόλυτη διαχείριση χρώματος-μεγέθους ή όποιας άλλης ιδιότητας έχει το προϊόν. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να συντηρούμε απόθεμα ανά συνδυασμό Χ/Μ ή να έχουμε ακόμη και διαφοροποίηση τιμής ανά συνδυασμό στο ίδιο προϊόν.

Δυνατότητα άλλης τιμής ανά ομάδα χρηστών.

Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να εξυπηρετήσετε πελάτες χονδρικής και λιανικής μέσα από το ίδιο eShop.

Απόθεμα.

Παρακολούθηση και τήρηση αποθέματος με εμφάνιση σχετικού μηνύματος για χαμηλή διαθεσιμότητα ή μη διαθεσιμότητα.

Social Media.

Δυνατότητα ο χρήστης να κοινοποιήσει το προϊόν στα social media (facebook, twitter, pinterest)

Αξιολογήσεις προϊόντων.

Μπορούμε να δώσουμε τη δυνατότητα στους πελάτες να αξιολογήσουν τα προϊόντα του eCommerce. Οι αξιολογήσεις εμφανίζονται κατόπιν έγκρισής σας.

Εύχρηστο καλάθι.

Ο χρήστης μπορεί με λίγα click να υποβάλει την παραγγελία του ακόμη κι αν δεν είναι έμπειρος. Το καλάθι μας θα τον οδηγήσει μόνο του!

Wishlist.

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να συγκεντρώσει στην προσωπική του λίστα τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν και να τα παραγγείλει όποτε θέλει.

Τρόποι πληρωμής.

Ο πελάτης μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε πληθώρα τρόπων πληρωμής. Οι πιο βασικοί είναι: αντικαταβολή, κατάθεση, paypal, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Έξοδα αποστολής.

Υλοποιούμε κάθε σενάριο μεταφορικών που μπορεί να στηρίζεται σε παραμέτρους όγκου, βάρους, συνόλου αξίας παραγγελίας, περιοχής.

Διαχείριση παραγγελιών.

Έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις παραγγελίες που έχουν γίνει (εκκρεμείς, ολοκληρωμένες, ακυρωμένες) ώστε να τις διαχειριστείτε. Ο χρήστης από την πλευρά του, μέσω του λογαρισμού του, μπορεί να παρακολουθεί την πορεία των παραγγελιών του.


     Αυτά είναι μόνο κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά των eCommerce που δημιουργούμε. Η λίστα των δυνατοτήτων έχει όριο μόνο τη φαντασία και τις ανάγκες σας!

Ζητήστε Προσφορά!

Your Contact Information

Your Feedback