Ανακοίνωση σχετικά με GDPR - General Data Protection Regulation

Αγαπητοί Πελάτες,

Η Εταιρεία OPTISOFT εναρμονίζεται με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της ΕΕ 2016/679 και επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με βάση αυτόν τον κανονισμό, τους εθνικούς και ευρωπαϊκούς νόμους.

Οι σκοποί της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών με γνώμονα την προσωπική σας διασφάλιση.

Η νομιμότητα των ανωτέρω σκοπών βασίζεται στις συμβατικές υποχρεώσεις και δεσμεύσεις της Εταιρείας και των δικών σας για την παροχή υπηρεσιών.

Τα δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς, τα επεξεργαζόμαστε εντός της Εταιρείας αλλά ενδέχεται κατόπιν νέας συγκατάθεσης σας, να τα αποστείλουμε σε εξειδικευμένους συνεργάτες.

Η Εταιρεία δεν θα διαβιβάσει τα δεδομένα σας σε τρίτη χώρα ή σε διεθνή οργανισμό χωρίς την ρητή και θετική άδειά σας.

Τα προσωπικά δεδομένα σας τηρούνται από την Εταιρεία για τουλάχιστον 1 έτος από την τελευταία σας συγκατάθεση.

Σας ενημερώνουμε ότι ανά πάσα στιγμή, έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα σας καθώς και διόρθωσης (όσον αφορά τα δημογραφικά στοιχεία και μόνο). Επίσης, σας παρέχεται το δικαίωμα της αίτησης για διαγραφή των δεδομένων σας υπό την προϋπόθεση της παρέλευσης του νομικά καθορισμένου χρονικού διαστήματος.

Επίσης, σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της ΕΕ 2016/679 σας παρέχεται το δικαίωμα φορητότητας. Αυτό εξειδικεύεται σε αποστολή των δεδομένων σας με τηλεομοιότυπο ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε πρόσωπο/α που δηλώνετε κατάλληλα, καθώς και παροχή αντιγράφου των δεδομένων σε πρόσφορο ηλεκτρονικό μέσο ή και σε έντυπη μορφή.

Είναι δικαίωμά σας ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τις συναινέσεις που μας έχετε παραχωρήσει συμπληρώνοντας κατάλληλη αίτηση, καθώς και να υποβάλλετε καταγγελία στην αρμόδια Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (τηλ.: 210 6475600,email: [email protected], web:http://www.dpa.gr/ )

Print
Συγγραφέας: Ντάβος Γεώργιος
0 Σχόλια

Κατηγορίες: ΑνακοινώσειςNumber of views: 6878

Tags: optisoftgdpr

Γράψτε ένα σχόλιο

Όνομα:
Email:
Σχόλιο:
CAPTCHA image
Δώστε τον κωδικό που που φαίνεται πιο πάνω, στο παρακάτω κουτί
Υποβολή

Name:
Email:
Subject:
Message:
x