Νέα Προϊόντα & Τεχνολογία

H Optisoft προχωρώντας δυναμικά το 2018 συνεχίζει να επενδύει σε νέα προϊόντα και τεχνολογία.

Πρόσφατα έχουμε παρουσιάσει νέας γενιάς προϊόντα βασισμένα στην πιο  σύγχρονη τεχνολογία:

Optisoft Financial Management ένα εργαλείο διαχείρισης και προγραμματισμού των χρηματικών διαθεσίμων και των Δανειακών υποχρεώσεων σας. Ενότητες: Δάνεια (Αναλήψεις, Δόσεις, Τόκοι , Έξοδα), Πινάκια( χορήγηση, έξοδα, προμήθεια τράπεζας), Καταθετικοί Λογαριασμοί (Εισπράξεις, Τόκοι, Πάγιες Εντολές) , Προϋπολογισμοί, Ταμειακές Ροές. περισσότερα

i- Pay Day Διαχείριση Μισθοδοσίας, σύγχρονη και πλήρως ενημερωμένη Εργατικά και Φορολογικά. περισσότερα

Easy Doc Ηλεκτρονική Τιμολόγηση - Αρχειοθέτηση – EDI, η ηλεκτρονική αποστολή παραστατικών εξοικονομεί χρόνο και κόστος στην επιχείρηση. Αποστείλετε, παραλάβετε και αρχειοθετήστε όλα τα παραστατικά και τα επισυναπτόμενά τους με τους Πελάτες, Προμηθευτές και συνεργάτες σας, άμεση ενημέρωση, γρήγορη αναζήτηση με υψηλά πρότυπα ασφάλειας. περισσότερα

Τον Φεβρουάριο  προγραμματίζεται η κυκλοφορία του

I-Know CRM Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων το οποίο οργανώνει, αυτοματοποιεί και συγχρονίζει διεργασίες – δραστηριότητες, πωλήσεων, μάρκετινγκ, την εξυπηρέτηση πελατών και την τεχνική υποστήριξη. Ενημερωθείτε όπου και εάν βρίσκεστε εσείς και οι Πελάτες σας.

Διαρκώς εκσυγχρονίζουμε τα OptiplanFlex, OptiplanERP και τα προϊόντα της οικογένειας Λογιστής, με στόχο τον Σεπτέμβριο να παρουσιασθούν οι νέες εκδόσεις που θα αξιοποιούν όλα τα σύγχρονα εργαλεία.

Για κάθε ένα από τα παραπάνω προϊόντα θα έχετε λεπτομερή ενημέρωση σε ξεχωριστή επικοινωνία μας.

Μην ξεχάσετε να κάνετε like στην σελίδα μας στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα & γρήγορα για τα νέα μας. Ευχαριστούμε!

Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι η Microsoft ανακοίνωσε την κατάργηση της υποστήριξης των Windows XP, Vista , Windows Server 2000 , Windows Server 2003 και οι SQL Server 2000 και 2005, το οποίο συνεπάγεται ότι δεν λαμβάνουν αναβαθμίσεις, με αποτέλεσμα τα συστήματα να καθίσταται ευπαθή σε επιθέσεις από ιούς και να μην είναι συμβατά με νέας γενιάς software.

Γνωρίζοντας τις δυσκολίες των καιρών στηρίξαμε την συμβατότητα όλων των παλαιών λειτουργικών, αλλά είναι σημαντικό να βελτιώνουμε τα προϊόντα μας ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας περισσότερες δυνατότητες και ευκολίες. Αυτές οι επιπλέον δυνατότητες περιλαμβάνονται στις νέες εκδόσεις μας που κυκλοφορούν τακτικά και τις οποίες θα πρέπει να κατεβάζετε και να εγκαθιστάτε. Για τους λόγους αυτούς, σας ενημερώνουμε ότι οι νεότερες εκδόσεις των εφαρμογών μας, σταδιακά, θα σταματήσουν να είναι συμβατές με Microsoft SQL Servers παλαιότερους από 2008R2 και λειτουργικά προγράμματα παλαιότερα από Windows 7 SP1 και Windows Server 2008R2.

Προγραμματίστε την μετάβασή σας στην νέα τεχνολογία και κερδίστε από την ταχύτητα και νέες δυνατότητες των προϊόντων μας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για όποια διευκρίνιση ή βοήθεια.

29 χρόνια, Συνεργαζόμαστε και Δημιουργούμε λύσεις.
Σας ευχαριστούμε για την εκτίμησή σας.

Print
Συγγραφέας: Ντάβος Γεώργιος
0 Σχόλια

Γράψτε ένα σχόλιο

Όνομα:
Email:
Σχόλιο:
CAPTCHA image
Δώστε τον κωδικό που που φαίνεται πιο πάνω, στο παρακάτω κουτί
Υποβολή

Name:
Email:
Subject:
Message:
x